Ellebæk Kranio-Sakral Terapi

                 En blid behandlingsform med stor effekt!                        

Gæstebog

Mie sagt den Sep 21, 2012 2:47 PM

Jeg kan kun varmt anbefale Lene. Hun har formået at fjerne mine hovedpiner når jeg har menstruation. Jeg led eller rigtig meget af det, og nærmest migræneligende tilfælde. Samtidig er det imponerende hvordan hun kan gå ind og skabe balance i min krop og jeg selv kan mærke når hun behandler mig at min krop 'bevæger' sig indtil hun har balanceret den. En gave alle burde give til sig selv.

Susanne sagt den Jul 14, 2012 0:04 AM

Jeg viste ikke hvad jeg gik ind til, da jeg skulle i behandling hos Lene. Det var en mærkelig fornemmelse, da jeg kunne mærke, at blandt andet mit haleben bevægede sig. Jeg fik en general behandling over hele kroppen og jeg var mere smidig bagefter, da min krop er meget stiv i det, og havde det fantastisk. Og nu da jeg tænker efter, syntes jeg også, at behandlingen har løftet mit sind, lider af angst og depression. Senere hen på ugen, har jeg savnet Lenes magiske hænder. Jeg kan virkelig anbefale Lene.

Cecilie sagt den Jul 11, 2012 1:49 PM

Hej jeg er en pige på 14 år, som har været i Lene's behandling. Det kan virkelig andbefaldes! Det hjalp mig rigtig meget på energi, men gjorde også at jeg ikke fik menstruations smerter efter jeg havde været i behandling. Selvfølgelig varer det ikke ved Foraltid, men bare det at det virkede var jo fantastisk! Udover at det virker på mange forskellige måder, så er det også helt i gennem afslappende. Så jeg kan ike sige så neget andet, end at det virkelig kan anbefales!

Helle sagt den May 30, 2012 7:38 PM

Kan varmt anbefales både ved hormonforstyrelser, samt ved ex gigt smerter, ell ved mgl psykisk overskud:) Vi er en familie der får forskellige behandlinger, og har oplevet gode resultater ved Lene, trods vores behov spænder meget bredt.

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you! Your message was sent successfully.