Ellebæk Kranio-Sakral Terapi

Energi afbalancering

Energi afbalancering i Egebjerg og Holbæk

Dybdegående og effektiv healing af kroppen

Til dig der ønsker at få ryddet op i din baggage med alt det du har taget med dig af uhensigtsmæssige mønstre, blokeringer, traumer mv. både for dette og tidligere liv. Energiafbalanceringen er en dybdegående og effektiv healing af kroppen.

Under en behandling laver jeg en energimæssig afbalancering af alle dine energicentre (chakra), så der kommer bedre flow og energi i hele kroppen. Det er nemlig vigtigt med et godt energiflow, for at din krop og dit immunforsvar fungerer optimalt. En god balance i krop og sind vil minimerer riskoen for sygdomme og ubalancer.

Energiafbalanceringen er transformerende og powerfuld. Den sætter gang i en process, hvor blokeringer i form af traumer, stess, sorg, indeklemte følelser og uhensigtsmæssige mønstre arbejdes med og forløses.

Behandlingen kombineres af healing, krystaller og via behandlerens clairvoyante evner, som giver en klarhed over, hvordan din krop har det lige nu og hvad du har brug for.

Jeres ord varmer ...

Klientbeskrivelser

Jeg begyndte at se Lene, da jeg havde en masse sorg og ked-af-det-hed, som min krop ikke kunne slippe. Jeg havde prøvet både psykolog og flere andre behandlinger, men hos Lene kunne jeg mærke forskel fra første behandling. Lene kom helt ind i maskinrummet og fik ryddet ud i en masse traume, som min krop bar rundt på. Jeg vil helt klart anbefale Lene og vil helt klart fortsætte med at besøge hende. 1000 tak for hjælpen Lene ❤️

– Maria C.

Efter snowboardstyrt for 7 år siden m efterfølgende piskesmæld har jeg haft problemer med nakkesmerter, trykken i hovedet og hovedpine. Har prøvet meget… osteopati, fysioterapeut, body sds…Først da jeg kom i hænderne på Lene lettede smerter, spændinger og ubehag. Det er vildt som en meget blid behandling kan gøre så store underværker. Kan varmt anbefales.

– Maria D.

Vil du vide mere?
Kontakt Ellebæk Kranio-Sakral Terapi

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig til mig allerede i dag. Sammen tager vi en snak om dine ønsker og behov.