Ellebæk Kranio-Sakral Terapi

Klinik i Egebjerg

Klinik i Egebjerg

Ellebæk Kranio-Sakral Terapi har klinik i IT- og Iværksætterhuset i Egebjerg på Glostrupvej 13 D, 4500 Nykøbing Sj.

Det vil være muligt, at booke behandlinger her hver tirsdag og onsdag.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille tid til behandling, kan jeg træffes på tlf. 29 25 83 33 bedst i tidsrummet kl. 8 – 10 på alle hverdage.

Klinik i Egebjerg

Jeres ord varmer ...

Klientbeskrivelser

Jeg begyndte at se Lene, da jeg havde en masse sorg og ked-af-det-hed, som min krop ikke kunne slippe. Jeg havde prøvet både psykolog og flere andre behandlinger, men hos Lene kunne jeg mærke forskel fra første behandling. Lene kom helt ind i maskinrummet og fik ryddet ud i en masse traume, som min krop bar rundt på. Jeg vil helt klart anbefale Lene og vil helt klart fortsætte med at besøge hende. 1000 tak for hjælpen Lene ❤️

– Maria C.

Efter snowboardstyrt for 7 år siden m efterfølgende piskesmæld har jeg haft problemer med nakkesmerter, trykken i hovedet og hovedpine. Har prøvet meget… osteopati, fysioterapeut, body sds…Først da jeg kom i hænderne på Lene lettede smerter, spændinger og ubehag. Det er vildt som en meget blid behandling kan gøre så store underværker. Kan varmt anbefales.

– Maria D.

Vil du vide mere?
Kontakt Ellebæk Kranio-Sakral Terapi

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig til mig allerede i dag. Sammen tager vi en snak om dine ønsker og behov.