Ellebæk Kranio-Sakral Terapi

Udtalelser

Jeres ord varmer ...

Klientbeskrivelser

Jeg begyndte at se Lene, da jeg havde en masse sorg og ked-af-det-hed, som min krop ikke kunne slippe. Jeg havde prøvet både psykolog og flere andre behandlinger, men hos Lene kunne jeg mærke forskel fra første behandling. Lene kom helt ind i maskinrummet og fik ryddet ud i en masse traume, som min krop bar rundt på. Jeg vil helt klart anbefale Lene og vil helt klart fortsætte med at besøge hende. 1000 tak for hjælpen Lene ❤️

– Maria C.

Efter snowboardstyrt for 7 år siden m efterfølgende piskesmæld har jeg haft problemer med nakkesmerter, trykken i hovedet og hovedpine. Har prøvet meget… osteopati, fysioterapeut, body sds…Først da jeg kom i hænderne på Lene lettede smerter, spændinger og ubehag. Det er vildt som en meget blid behandling kan gøre så store underværker. Kan varmt anbefales.

– Maria D.

Flot feedback fra Birgitte tak <3

Jeg vil lige benytte lejligheden til, at fortælle lidt om alt det gode, kranio sakral terapi hos Lene har gjort for mig.
Jeg lider af post traumatisk stress og kontaktede Lene fordi jeg det sidste årstid, har lidt af hovedpine 2-3-4 gange om ugen. Efter bare en behandling stoppede hovedpinerne næsten helt. Jeg har fået 4 behandlinger i den seneste månedstid og har kun haft 3 hovedpiner siden jeg startede. Behandlingerne har også bevirket, at jeg sover jeg meget bedre om natten, det giver mere energi om dagen. Jeg føler mig mere “samlet” og til stede her og nu ….og så er det den skønneste behandling jeg nogen sinde har prøvet, så nænsom og blød…uden voldsomme reaktioner i dagene efter.
Prøv det 🤗

– Dbh. fra Birgitte

“Hvordan beskriver man en tilstand…
Jeg føler det, som en byrde er blevet taget fra… ja gæt engang… mine skuldre, som man nu siger…
Jeg føler mig let, glad og smilende til verden…
Gud… hvor har jeg egentlig båret rundt på en masse følelsesmæssigt i min krop…
Jeg tillod mig selv at gå en tur ned af gaden, bare nyde det og kigge på butikker…
Jeg fandt en gave til min mor, hun hjælper mig, når jeg spørger hende om det.
Jeg har en helt anden ro indeni, det er svært at forklare, men jeg er mindre anspændt psykisk og mentalt…
Tak for i dag…<3
Jeg mangler ord for, hvad det er… du gør for andre mennesker…”

– Kh. fra Sanna

<3 tak til Eva Fast Christensen for de flotte ord:

Er lige kommet hjem efter en skøn behandling Jeg har spiserørsbrok og havde talt med en kirurg angående operation, men så ville jeg give Lene en chance for at hjælpe mig og hun har hjulpet mig så jeg har det rigtig godt i dag har næsten aldrig ondt mere (inden havde jeg det næsten hver dag) Jeg sender dig en kæmpe tak Lene fordi du har hjulpet mig Lider du af spiserørsbrok vil jeg anbefale dig at få behandling hos Lene for hvis du lader dig operere kan du, selv om de sætter et net op, risikere at det går galt igen, jeg har hørt om en som er opereret to gange og det igen er gået galt.

– Eva C.

Tak Henrik for de flotte ord 🙏🍀

Jeg fik for et halvt år siden konstateret to diskusprolaps i nakken og fik efterfølgende stærke smerter i skulderen og venstre arm. Jeg blev fyldt med smertestillende medicin og måtte opgive styrke og karate træning til stor ærgelse. Nu er situationen en helt anden, efter jeg har modtaget behandling hos Ellebæk kranio-sakral terapi i nogle måneder, sideløbende med nogle få rygøvelser fra rygkliniken på Holbæk sygehus.

Smerterne er stort set væk og jeg har til stor glæde genoptaget min træning og tager ikke længere tager smertestillende medicin. Tak, er i denne situation et fattigt ord og jeg har kun gode og positive ting, at sige om Lene og hendes behandling. Behagelige omgivelser, professionel behandling og en oplevelse af velvære hele vejen igennem. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling og råde andre til, at prøve det.

– Henrik Mortensen.

En flot feedback fra Mia, som har fået en energibehandling hos mig. Tak <3 :

“En meget powerful energibehandling 🙏er helt groggy bagefter, og da jeg kom hjem kunne jeg slet ikke holde ud at være indenfor… Jeg lukkede alle vinduer op, brændte røgelse af for at rense energien…

Men det var ikke nok… Jeg gik ud for at hente brænde. En frost- og stjerneklar himmel med den sidste rest af solnedgang. Træerne i silhuetter mod den smukke mørkeblå himmel…

Jeg stod der længe, og tårerne trillede bare ned af kinderne.. Der ryddes op indeni… En proces er sat i gang ❤ jeg føler mig et med naturen, men i hverdagen glemmer jeg mig selv og min sande natur.. I dag blev jeg hevet tilbage i mig selv ✨

Tusind tak, Lene Christiansen… Du kan nogle ting 😉”

– Mia

Jeg er imponeret!

Her nedenfor på de 2 grafer, kan du se hvordan min behandling påvirker kroppens stress niveau og puls.
resultatet er lånt af en klient, som fik en behandling hos mig den pågældende dag fra kl. 14 til 15.

– Kh. Lene

Vil du vide mere?
Kontakt Ellebæk Kranio-Sakral Terapi

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig til mig allerede i dag. Sammen tager vi en snak om dine ønsker og behov.