Ellebæk Kranio-Sakral Terapi

Om mig

Om mig

Jeg har taget følgende kurser og uddannelse:

Jeg er medlem og forsikret igennem DAKOBE (Danmarks Komplementære Behandlere).
Jeg er medlem i Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter: www.kstforeningen.dk.
Jeg er Registreret Alternativ Behandler (RAB).

Jeg hedder Lene ...

Jeg hedder Lene og er en dedikeret og erfaren kropsbehandler, der specialiserer mig i at hjælpe mennesker med både fysiske og psykiske udfordringer. Min tilgang er præget af en dyb respekt for din unikke rejse. Jeg er her for at skabe et rum, hvor du som klient kan opnå healing, genopretning og en øget forbindelse mellem din krop og dit sind. Min opgave er at hjælpe dig med at finde balance, velvære og en dybere forståelse af dig selv og din krop.  

Jeres ord varmer ...

Klientbeskrivelser

Jeg begyndte at se Lene, da jeg havde en masse sorg og ked-af-det-hed, som min krop ikke kunne slippe. Jeg havde prøvet både psykolog og flere andre behandlinger, men hos Lene kunne jeg mærke forskel fra første behandling. Lene kom helt ind i maskinrummet og fik ryddet ud i en masse traume, som min krop bar rundt på. Jeg vil helt klart anbefale Lene og vil helt klart fortsætte med at besøge hende. 1000 tak for hjælpen Lene ❤️

– Maria C.

Efter snowboardstyrt for 7 år siden m efterfølgende piskesmæld har jeg haft problemer med nakkesmerter, trykken i hovedet og hovedpine. Har prøvet meget… osteopati, fysioterapeut, body sds…Først da jeg kom i hænderne på Lene lettede smerter, spændinger og ubehag. Det er vildt som en meget blid behandling kan gøre så store underværker. Kan varmt anbefales.

– Maria D.

Vil du vide mere?
Kontakt Ellebæk Kranio-Sakral Terapi

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig til mig allerede i dag. Sammen tager vi en snak om dine ønsker og behov.