Ellebæk Kranio-Sakral Terapi

Klinik i Holbæk

Klinik i Holbæk

Ellebæk Terapi tilbyder behandlinger i Holbæk på Stenhusvej 7.

Det er en hyggelig klinik med venterum og beliggende centralt i Holbæk. Der er gode parkeringsmuligheder.

Jeg tilbyder behandlinger i Holbæk på mandage og fredage.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille tid til behandling, kan jeg træffes på tlf. 29 25 83 33 bedst i tidsrummet kl. 8 – 10 på alle hverdage.

Klinik i Holbæk

Jeres ord varmer ...

Klientbeskrivelser

Jeg begyndte at se Lene, da jeg havde en masse sorg og ked-af-det-hed, som min krop ikke kunne slippe. Jeg havde prøvet både psykolog og flere andre behandlinger, men hos Lene kunne jeg mærke forskel fra første behandling. Lene kom helt ind i maskinrummet og fik ryddet ud i en masse traume, som min krop bar rundt på. Jeg vil helt klart anbefale Lene og vil helt klart fortsætte med at besøge hende. 1000 tak for hjælpen Lene ❤️

– Maria C.

Efter snowboardstyrt for 7 år siden m efterfølgende piskesmæld har jeg haft problemer med nakkesmerter, trykken i hovedet og hovedpine. Har prøvet meget… osteopati, fysioterapeut, body sds…Først da jeg kom i hænderne på Lene lettede smerter, spændinger og ubehag. Det er vildt som en meget blid behandling kan gøre så store underværker. Kan varmt anbefales.

– Maria D.

Vil du vide mere?
Kontakt Ellebæk Kranio-Sakral Terapi

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig til mig allerede i dag. Sammen tager vi en snak om dine ønsker og behov.